Bemutatkozik a GENERAL-SEVEN Kft.

Társaságunk nyíregyházi székhelyű, stabil alapokon nyugvó és dinamikusan terjeszkedő mérnöki szolgáltató és kereskedelmi szervezet. Széleskörű és rendkívül hatékony kapcsolatrendszerrel rendelkezünk szolgáltatási területeinken, így biztosítjuk Partnereink számára az elérhető legmagasabb szintű kiszolgálást. Ügyfeleink problémáira és kéréseire nyitottak vagyunk, valamint mindig gyors és hatékony megoldásokban gondolkodunk. Filozófiánk sarokköve a korrekt emberi kapcsolatok kiépítése és hosszú távú megtartása.

Küldetésünk:

Küldetésünk lényege, hogy a meglévő és potenciális vevőink, közvetítőink és partnereink problémáit proaktívan felismerjük, majd válaszként azokra szolgáltatásainkkal megoldást nyújtsunk, továbbá az elérhető legmagasabb színvonalon történő szolgáltatással kivívva a vevői, közvetítői és partneri megelégedettséget, hosszútávon megtartsuk az így kiépített bizalmas kapcsolatainkat.

A csapat:

Hiába a jól definiált küldetéstudat, a pontosan belőtt szolgáltatási paletta és kommunikáció, ha nem áll a háttérben egy ütőképes és nyertes csapat. Ahhoz, hogy mindenkor a leghatékonyabb válasszal és rugalmasan tudjunk reagálni a piac rezdüléseire, szükséges pontosan ismernünk és megismernünk beszállítóink és kollégáink képességeit, gyorsaságát valamint gondolkodásmódját.

Társaságunk jól felépített, elegendően széles és stabil kapcsolatrendszerrel rendelkezik ahhoz, hogy rugalmasan és hatékonyan szolgáljuk ki Partnereinket építőipari beruházásaik, pályázati fejlesztéseik során. Mind külső, mind belső kapcsolatainkat a korrektség és a problémamegoldó hozzáállás jegyében ápoljuk. Így amikor Megrendelőink számára megoldást javaslunk egy-egy piaci problémára vagy igényre, akkor a háttérben már el is indul egy jól szervezett és precíz, a kihívásokat kereső dinamikus csapat, hogy megvalósítsa azt…

A vezetés:

A társaság vezetése ismeri és alkalmazza a marketing és menedzsment ismereteket a rugalmasság, hatékonyság és a megbízhatóság biztosítása érdekében, valamint elkötelezett küldetéstudatában így mindenkor stabil alapokon építkezve és hosszútávon tervez.

   
minden jog fenntartva | GENERAL SEVEN KFT.